Brownie korpus ingrediencie:
- 95g hladkej múky
- 55g tmavého holandského kakaa
- 1/2 ČL prášku do pečiva
- štipka soli
- 100g masla
- 220g kryštálového cukru
- 2 vajcia
Ingrediencie čokoládová vrstva:
- 250g čokolády na varenie
- 170ml+230ml smotany na šľahanie
- 2 a 1/2 lyžičky práškovej neochutej želatíny na stuženie krémov
- 2 PL vody
Ingrediencie malinová vrstva:
- 1 balík mrazených malín /60ml šťavy/
- 1 hrnček čertvých malín
- 250g bielej čokolády
- 110ml+230ml smotany na šľahanie
- 2 a 1/2 lyžičky práškovej neochutej želatíny na stuženie krémov
- 2 PL vody
Malinová vrstva postup: V stojatom mixéri rozmixujeme maliny, prepasírujeme cez sítko. Potrebujeme 60ml čištej šťavy bez zrniek. Šťavu pridáme do 110ml smotany, zohrejeme, odstavíme a rozpustíme v nej nadrobno nasekanú čokoládu. Želatínu vsypeme do vody a necháme chvíľku napučať, potom roztopíme vo vodnom kúpeli a vmiešame do teplej roztopenej čokolády s malinami. 230ml smotany vymiešame dotuha v mixéri a jemne vmiešame do malinovej peny. Pridáme 1 hrnček čertvých malín a vylejeme na stuhnutú čokoládovú vrstvu. Dáme stuhnúť do chladničky min. na 1 hodinu.
Ingrediencie tvarohová vrstva:
- 500g mäkkého tvarohu Kapucín
- 250g masla
- 6 PL práškového cukru
Tvarohová vrstva postup: V mixéri dohladka vymiešame tvaroh s maslom a práškovým cukrom a vylejeme na stuhnutú malinovú vrstvu. Necháme stuhnúť najlepšie celú noc.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára